Bedrijfsreportages

Als ondernemer of organisatie wilt u uw doelgroep optimaal kennen en bereiken. Uw product of dienst maximaal presenteren en u daarmee onderscheiden van de concurrent. Maar die unieke dienst of dat bijzondere product moet dan ook wel gezien worden, toch? Bedrijfsreportages zijn hiervoor het optimale instrument.

Bedrijfsreportages maken het unieke karakter van uw dienst of product zichtbaar. Professionele bedrijfsfoto’s waarmee u juist díe aspecten belicht die extra aandacht verdienen. Uw klanten krijgen hiermee een beter beeld van uw organisatie, de medewerkers en de voordelen ten opzichte van uw concurrenten. Want naast een sterke tekst op uw website of brochure, zijn ondersteunende foto’s van onschatbare waarde. Bedrijfsreportages creëren een grote meerwaarde.

Als bedrijfsfotograaf werk ik vanuit Amersfoort, maar kom ik graag naar u toe. Samen bespreken we wat uw bedrijf nu zo uniek maakt en hoe we dit gaan vastleggen in uw bedrijfsreportages. Een goede inventarisatie is dan ook onderdeel van mijn werkwijze. Voor welk doel gaat u de foto’s inzetten, wie zijn uw (potentiële) klanten en welk gevoel moet deze foto overbrengen? Samen bepalen we hoe deze foto’s optimaal kunnen bijdragen aan uw strategie. Bedrijfsreportages vinden altijd op locatie plaats.

Uw bedrijf en medewerkers

Uw medewerkers zijn het gezicht van uw bedrijf. Zij zijn zowel op de werkvloer als online de ambassadeurs van de organisatie. Dan is het belangrijk dat zij, net als op de werkvloer, ook online positief zichtbaar zijn en de kwaliteit van van de organisatie uitdragen. Sterke bedrijfsreportages leveren u foto’s voor diverse media uitingen.

Want een goede foto kan een boodschap echt versterken.  Te vaak zie ik op LinkedIn en Facebook profielfoto’s voorbij komen die zijn genomen bijvoorbeeld op vakantie, of tijdens een popconcert. Je moet je afvragen of deze foto’s ook een positieve bijdrage leveren. Het is daarom van belang dat u beschikt over goede bedrijfsportretten.

Ik kom graag bij u langs om uw medewerkers op een ontspannen manier te fotograferen. Dankzij mijn mobiele studio is het mogelijk om overal een fotosetting op te bouwen voor bedrijfsreportages.

In een telefonisch of persoonlijk overleg adviseer ik u over de beste manier waarop we u en uw personeel kunnen vastleggen. U heeft de keuze uit verschillende kleuren achtergrond. Ook kan visagie worden ingeschakeld, indien gewenst.

Uw medewerkers kunnen deze foto’s vervolgens op LinkedIn gebruiken. Zo maken uw medewerkers én uw bedrijf een goede indruk.

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?