Zakelijke portretten

Heb je binnenkort een zakelijke afspraak? Voordat je iemand ontmoet, heb je vaak haar of zijn profiel al bekeken op internet. En die eerste indruk is vaak bepalend. Dat maakt zakelijke portretten steeds belangrijker.

Wil jij door de juiste personen gevonden op bijvoorbeeld LinkedIn? Begin dan met jezelf professioneel te presenteren. Geen tweede kans voor een eerste indruk! Een zakelijk portret is dan ook vaak uitstekend als profielfoto te gebruiken. Cruciaal daarbij is te bedenken welke boodschap deze foto moet uitstralen.

Een goede inventarisatie is dan ook onderdeel van mijn werkwijze. Voor welk doel ga je de foto inzetten, op wie richt je je en welk gevoel moet deze foto overbrengen? Samen bepalen we hoe deze foto gaat bijdragen aan jouw persoonlijke strategie.

Kom daarom bij mij langs in mijn studio, om samen goede zakelijke portretten te maken. Op een ontspannen manier, met een professioneel resultaat!

Uw bedrijf en medewerkers

Uw personeel is het gezicht van uw bedrijf. Zij zijn zowel op de werkvloer als online de ambassadeurs van uw bedrijf. Dan is het belangrijk dat zij, net als op de werkvloer, ook online positief zichtbaar zijn en de kwaliteit van van uw bedrijf verstevigen.

Want een goede foto kan een boodschap echt versterken. Maar nog te vaak zie ik op LinkedIn en facebook profielfoto’s voorbij komen die zijn genomen bijvoorbeeld op vakantie, of tijdens een concert. Je moet je afvragen of deze foto’s ook een positieve bijdrage leveren. Het is daarom van belang dat u beschikt over goede bedrijfsportretten.

Ik kom graag bij u langs om uw medewerkers op een ontspannen manier te fotograferen. Dankzij mijn mobiele studio is het goed mogelijk om overal een fotosetting op te bouwen, het enige wat ik vraag is wat ruimte.

In een telefonisch of persoonlijk overleg adviseer ik u over de beste manier waarop we u en uw personeel kunnen vastleggen. U heeft de keuze uit verschillende kleuren achtergrond. Ook kan visagie worden ingeschakeld, indien gewenst.

Uw medewerkers kunnen deze foto’s vervolgens op LinkedIn gebruiken. Zo maken uw medewerkers én uw bedrijf een goede indruk.

Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?