Casual fotoreportages

Je gezin is je thuis, niets is belangrijker en dierbaarder dan dat. Hoe vaak zeggen we wel niet tegen elkaar dat de kinderen zo snel groot worden en we die mooie momenten zo graag willen vasthouden.

Kom samen met je kinderen naar het park of strand, voor een leuke ontspannen fotoreportage. Ongestoord mogen spelen, plezier maken en juist die hele kostbare momenten vastleggen.

Of met de hele familie op de foto om een jubileum te vieren of een broer & zussen dag vast te leggen. De mogelijkheden zijn oneindig, want ik vind het belangrijk om jullie te mogen fotograferen zoals jullie zijn.

Mag ik deze momenten van jullie fotograferen tijdens een casual fotoreportage? Om deze pure en waardevolle herinneringen vast te kunnen leggen?

De voorpret om te bepalen wat iedereen aantrekt voor casual fotoreportages is al zo leuk! Iedereen in spijkerbroek en witte blouse of toch die zomerjurkjes? Voor een speciale gelegenheid of gewoon, omdat het kan.

Ook andere groepen en teams kiezen steeds vaker voor het laten vastleggen van speciale momenten. Denk aan een jaarclub of verenigingsbestuur. Het jaar afsluiten met een bijzondere foto als blijvend aandenken.

De locatie is altijd in overleg en passend bij wie jullie zijn. Ik bespreek graag de mogelijkheden.