Fotoreizen

Het organiseren van fotoreizen ben ik begonnen vanuit mijn passie voor uiteraard fotografie, maar zeker ook het buiten zijn, het verkennen van landschappen en culturen, en het willen overdragen van mijn kennis en kunde aan mensen met diezelfde passie.

Waar je bij een workshop een compact programma hebt, wat echt gericht is op 1 specifiek onderwerp in de fotografie, is een fotoreis de perfecte combinatie van reizen, ontspanning, natuur & cultuur en fotografie delen met anderen. Eigenlijk een aantal workshops gecombineerd, met daaromheen ontspanning, goed eten & drinken en leuke mensen. En doordat je zo intensief met fotografie bezig bent, leer je in relatief korte tijd enorm veel.

Een fotoreis is met een groep gelijk gezinden aan de slag

Wat mag je verwachten?

Mijn fotoreizen zijn gebaseerd op de volgende uitgangspunten: kleine groepen van maximaal 8 deelnemers, veel individuele aandacht omdat iedereen een ander niveau heeft, goede/degelijke huisvesting voor je ontspanning en privacy.

Ik ben bekend met de technieken, omgeving en fotolocaties en zorg ervoor dat het programma van de reis doordacht klaar staat, met de nodige flexibiliteit in verband met wisselende weersomstandigheden. Naast aanwijzingen en instructies bij het fotograferen, geef ik je tijdens fotobesprekingen gedurende de reis opbouwende feedback op je gemaakte foto’s. Zo kun je daarmee al gedurende de reis je leerpunten in praktijk brengen.

Voor wie zijn fotoreizen geschikt?

Je vraagt je wellicht af, of je wel past tussen de deelnemers van deze fotoreizen. “Heb ik wel genoeg ervaring en de juiste apparatuur, ben ik niet te jong of juist te oud?”. Laat dit maar los, want mijn reizen zijn geschikt voor mensen met een passie voor fotografie, van alle leeftijden, van beginnende tot gevorderde fotografen. En hoewel een nieuwe camera meer kan dan een ouder model, zorgt alleen goede apparatuur nog niet voor een goede foto. Jij bent uiteindelijk degene die de foto maakt.

De deelnemers van mijn fotoreizen kiezen voor een vakantie in de vorm van een fotoreis, waarin een goede balans is tussen fotograferen en ontspanning (een wandeling, lekker eten of gewoon even genieten van de zon). Want je wilt met een voldaan gevoel thuiskomen; nieuwe technieken geleerd, mooie foto’s gemaakt, gelijkgestemden ontmoet en lekker gegeten en gedronken; de ingrediënten voor een geslaagde fotoreis!

Aanbod aan fotoreizen

PLAN

Nec exerci nostrud mnesarchu
id. Sit epicuri albucius posidoniu
ei, in eam quaeque feugait.

Old Price

Price

DISCOVER

FOTOREIS

NORMANDIË & BRETAGNE

april 2020

Ontdek het ruige noorden van Frankrijk en speel tijdens

het fotograferen met de elementen die hier,

samen met het licht, een unieke en

onuitputtelijke bron aan mogelijkheid

bieden.

€1149

FOTOREIS

BOURGOGNE & JURA  

3 t/m 7 oktober 2019

De Bourgogne heeft veel verschillende gezichten,

met platteland, wijngaarden, kanalen, rivieren

en bossen. De Jura verheft zicht als een bergmassief

tussen Frankrijk en Zwitserland en kenmerkt zich

door prachtige rivierdalen, talrijke meren

en uitgestrekte bossen.


SOON TO COME

Informatie over de nieuwste reizen volgt hier snel.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief om op de hoogte

te blijven.

INFO VOLGT SNEL