Een fotoreis is met een groep gelijk gezinden aan de slag

Workshops

Waarom zou je workshops volgen als je ook gewoon een boek over het onderwerp kunt lezen of een YouTube video kunt bekijken? Daar staat toch alles in? Dat klopt, tot op zekere hoogte. Met het lezen van het boek of het bekijken van een video kom je een heel eind.

Maar workshops zorgen ervoor dat je de nieuwe vaardigheden ook echt leert toepassen. Het vormt bovendien een stok achter de deur. En niet onbelangrijk: tijdens de workshops kun je niet alleen sparren met gelijkgestemde deelnemers, je leert ook van hun verhalen en ervaringen. Bovendien heb je een live klankbord voor de obstakels waar je zelf tegenaan loopt bij het in de praktijk brengen van de vaardigheden. Want iedereen bekijkt het vanuit een andere hoek.

Resultaat? Ja, direct resultaat!

Tijdens de workshops zul je merken dat je kennis en vaardigheden opdoet die je inspireren. Nieuwe energie om gelijk mee aan de slag te gaan en dus ook om gelijk resultaat mee te behalen. Dit kan dus betekenen foto’s van onderwerpen waar je normaal niet mee aan de slag zou gaan, maar ook foto’s die veel sterker en krachtiger zijn dan je voorheen zelf maakte. Dit levert een positieve bevestiging van jouw kunnen en veel plezier op!

Kost het veel tijd?

Als je denkt dat een investering van bijvoorbeeld een zaterdag of zondag te veel van je tijd vergt, realiseer je dan hoeveel quality time het je oplevert. Want als jij de fotografievaardigheden goed leert toepassen, is er minder tijd nodig voor oneindig uitzoeken en nabewerken van jouw foto’s. Meer plezier in het fotograferen, meer goede foto’s en daardoor meer plezier.

Gereedschap

Als je een huis bouwt, heb je gereedschap nodig. Als je gaat fotograferen heb je ook gereedschap nodig; vaardigheden en kennis. Henry David Thoreau omschreef dit erg mooi naar mijn idee: “It’s not what you look at that matters, it’s what you see”.  Tijdens mijn workshops leer ik je anders te kijken, keuzes te maken in gebruik van licht, compositie, instellingen van je camera en gebruik van specifieke lenzen en toebehoren.

Praktische informatie

Ik vind het belangrijk dat iedereen na afloop van een workshop een voldaan gevoel heeft. Je leert (nog) beter leren fotograferen, krijgt informatie over een specifiek onderwerp (binnen de fotografie) en je heb een leuke en intensieve dag gehad met in ieder geval veel plezier. Daarom hanteer ik de volgende uitgangspunten:

Minimum aantal deelnemers: 5
Maximum aantal deelnemers: 10
Prijs € 175,- inclusief btw. (indien afwijkend staat het bij de workshop vermeld)

Wil jij ook meer uit je fotografie halen? Meld je dan snel aan voor één of meerdere workshops!