Loveshoot

Zijn jullie hopeloos verliefd? Of hou je zoveel van die ander dat je hem of haar bij wijze van spreken wel fijn zou willen knijpen in je armen? Ja? Gelukkig maar! Hiervoor bestaat de Loveshoot.

In het voorjaar hangt die liefde bij wijze van spreken in de lucht. Hoe mooi zou het zijn om die liefde uit de lucht te plukken en te vereeuwigen? Dat je op foto’s laat zien hoeveel je van elkaar houdt. Of juist in de herfst wanneer de bomen en bladeren die mooie diepbruine en gele kleuren krijgen. Daar gebruiken we dus een loveshoot voor. Want een loveshoot is niets anders dan een fotosessie voor 2 geliefden. Die shoot kan verschillende vormen aannemen. Denk bijvoorbeeld aan een huwelijksaanzoek of een pre-wedding shoot. Maar ook als je gewoon super blij bent met je geliefde en dat samen wilt vieren. Dus echt niet alleen voor de geluksvogels met trouwplannen maar voor alle geluksvogels!

Spontaan, romantisch of stoer?

Hoe kun je nu je liefde voor elkaar van de foto’s af laten spatten? Dat kun je doen door spontaan met zijn tweeën op een leuke locatie samen te zijn en plezier te hebben. Geheid dat dat mooie, liefdevolle foto’s oplevert. Maar je kunt het ook extra ondersteunen door een te gek thema, op een mooie locatie, met de juiste kleding en een passende bewerking van de foto’s. Wat denk je bijvoorbeeld van een romantische loveshoot op het strand bij zonsondergang, of bij een klein vennetje met de heide in bloei? Het is maar een voorbeeld. Ik ben heel nieuwsgierig naar welke ideeën jullie zelf hebben.

Niet iedereen is even zelfverzekerd voor de camera en daarom is het prettig om op een ontspannen manier te werk te gaan. Wat zijn de poses die voor jullie werken en hoe willen jullie op de foto komen? Spontaan of formeel? En wat houdt ‘spontaan’ voor jullie eigenlijk in? Zeker iets om over na te denken, want één van de meest voorkomende termen die mijn klanten aanhalen als het gaat om het soort fotografie die ze mooi vinden is ‘spontane fotografie’. Ik maak dan ook graag gebruik van Pinterest om samen jullie verwachtingen te bespreken.

Leg je wensen voor de loveshoot uit

Als fotograaf weet ik altijd wel spontane en creatieve momenten te pakken, maar het is wel belangrijk om bij jezelf na te denken wat die termen voor jullie precies inhouden. Ik wil namelijk dat je helemaal in je element bent wanneer ik jullie mag fotograferen. Van te voren bespreken we dan ook uitgebreid jullie wensen en kunnen jullie je vragen stellen. Zo weet ik hoe jullie het hebben willen en wij we helemaal op elkaar ingespeeld.