Moederdag actie

Voor veel mannen is het verzinnen van een leuk, en origineel Moederdag cadeau ieder jaar weer een drama. Maar niet dit jaar! Want waar jouw partner echt blij van wordt, zijn foto’s van haar gezin. En foto’s zijn van blijvende waarde. Want je gezin is je thuis, niets is belangrijker en dierbaarder dan dat. Hoe vaak zeg je wel niet tegen elkaar dat de kinderen zo snel groot worden en je die mooie momenten zo graag wilt vasthouden.

Daarom is dit een unieke kans om een perfect cadeau te kunnen geven: voor slechts 125 euro zet ik jullie als gezin op de foto gedurende een fotoshoot van een uur. Kom samen met je kinderen naar het park of strand, voor een leuke ontspannen fotoreportage én geef het perfecte moederdag cadeau.

Ok, klinkt goed! Maar hoe werkt dit dan?

Door onderstaand formulier in te vullen, kan ik contact met je opnemen. Ik zorg ervoor dat je een mooie cadeaubon ontvangt, gepersonaliseerd, zodat je ook echt een cadeau hebt om te geven. En nadat je partner het cadeau heeft ontvangen, kunnen we een datum gaan inplannen om de foto’s te gaan maken. Uit de gemaakte foto’s kiezen jullie de 10 mooiste foto’s om als herinnering te bewaren. Naderhand ontvangen jullie de foto’s van mij, digitaal, thuis. En willen jullie meer foto’s, dan is dit uiteraard mogelijk.